Iz biološkog uzgoja s ljubavlju

Aronija u kapsulama

Bio Aronia kapsule s Acerolom
Slika je simbolična.

Bio Aronia kapsule s Acerolom

Prirodno bogato vitaminom C.

Vitamin C doprinosi normalnom funkcioniranju imunološkog sustava te smanjenju umora i iscrpljenosti. Neophodan je u zimskom razdoblju kada smo podložni prehladama i gripi.

Proizvod je 100% organski, bez glutena, boja i konzervansa, pogodan i za dijabetičare.

Jeste li znali:

  • Aronija (lat. Aronia melanocarpa) ima najveće antioksidativno djelovanje među svim bobičastim i orašastim voćem. Prepuna je vitamina i minerala.

  • Acerola (lat. Malpighia glabra) je porijeklom iz Južne i Centralne Amerike te je jedan od najbogatijih izvora vitamina C u prirodi jer sadrži od 1000 mg do 4500 mg vitamina C na 100 g svježeg ploda. To je 32 puta više od ploda naranče, odnosno 40 puta više od ploda limuna. U tradicionalnoj medicini acerola se stoljećima upotrebljavala za tretman anemije, prehlade i gripe, kod dizenterije i tresavice, za bolji rad srca, kod visoke razine kolesterola, kod narušene funkcije jetre, kod reumatizma, tuberkuloze, kod zacjeljivanja rana,  proljeva i urinarnih infekcija. Američki Indijanci su acerolu koristili kao tonik za revitalizaciju i jačanje snaga organizma prije no što bi išli u borbu.

    Acerola predstavlja snažan antioksidant jer zahvaljujući svojim oksidacijskim svojstvima neutralizira takozvane slobodne radikale koji se stvaraju u našem organizmu. Na taj način vitamin C štiti organizam od stanja koji se zove oksidacijski stres (stanje kod kojeg u organizmu ima više slobodnih radikala nego antioksidanata).

Sastav

  • Bio Aronia (lat. Aronia melanocarpa)
  • Bio Acerola (lat. Malphigia glabra)
  • Prirodno bogato vitaminom C
  • Biljne kapsule

Prirodno ne sadrži gluten!

Kapsule su neutralnog okusa i mirisa, 100% iz biljnog izvora, pogodne za vegeterijance i vegane.

Sastojci: Plod bio aronije, plod bio acerole, biljna kapsula. Svi sastojci su iz 100% biološkog uzgoja.

Način primjene: Popiti 2 kapsule dnevno s 2 dl vode

Napomena: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života! Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti! Čuvati van dohvata male djece! Savjetovanje s liječnikom prije uzimanja nekog proizvoda svakako se preporučuje trudnicama, dojiljama, djeci, kroničnim bolesnicima te osobama s težim zdravstvenim tegobama!